У Києві, на Оболоні, автомобіль марки «Газель» провалився в яму, що утворилася в асфальті. Про це повідомляється в телеграм-каналі «Київ сьогодні».

Як повідомляється, провал на вулиці Маршала Тимошенко з'явився давно, ще кілька місяців тому. Тоді утворену яму просто завалили різним будівельним сміттям, а небезпечне місце ніяк не позначили. Зокрема, не було ніяких вказівок на те, що в цьому місці на дорозі немає асфальту.

Сьогодні в цю яму провалився автомобіль марки «Газель». За словами водія, він не помітив яму на дорозі.

Фото: «Київ сьогодні»
Фото: «Київ сьогодні»

Як видно на опублікованих з місця подій фотографіях, автомобіль намертво застряг переднім колесом у глибокому проваллі. З боку дороги не помітно, що настільки глибока яма. Поки не відомо, хто повинен відшкодовувати власнику транспортного засобу заподіяну шкоду.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше На Закарпатті в ДТП загинула юна усміхнена красуня, друзі не вірять досі - "могла підтримати кожного"

Як повідомляє портал «Знай.uа» загинули на місці - на Дніпропетровщині потяг протаранив і знесла з рейок сімейний автомобіль.

«Знай.uа» писав, що Під Львовом авто з дитиною і вагітною жінкою "пірнуло" під фуру, - оприлюднені кадри дорожнього трешу

Додамо, що у Харкові "стара" пішла під землю посеред вулиці, - "Відкрився портал в пекло".