У центрі Києва сьогодні, 13 травня, з самого ранку збираються водії автобусів разом зі своїми транспортними засобами. В їх планах – акція протесту під Кабінетом міністрів, повідомляють у Telegram-каналі PavlovskyNews.

Наголошується, що автоперевізники збираються з наміром вимагати від уряду відновлення пасажирських перевезень.

В даний час рух у центрі столиці перекрито, на Європейській площі, Хрещатику, вулиці Грушевського – «транспортний колапс» через величезну кількість автобусів. Місто скували пробки, люди з Лівого берега довго не можуть потрапити на Правий.

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

Наголошується, що автоперевізники з'їжджалися на акцію протесту з усіх куточків країни, - вони вимагають, щоб Кабмін відновив міжміські та міжнародні перевезення вже найближчим часом. Вони додають, що у зв'язку з карантином залишилися без заробітку, і їм більше немає чим годувати сім'ї.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не відомо, коли завершиться акція протесту, запланована на 10:00, але Київ уже завмер в кілометрових пробках.

Нагадаємо, активісти влаштували пікет під будинком Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua у Києві розлючені підприємці перекрили дороги до Кабміну

Також Знай.uа писав, українці прийшли під стіни Кабміну протестувати проти карантину.