У Київській області, у місті Біла Церква, двоє дівчат використали «вічний вогонь» у парку Слави в якості мангалу. Про це повідомляє місцева поліція.

Як зазначається, інцидент трапився 11 травня. Двоє дівчат готували сосиски на вогнищі меморіального комплексу, присвяченого загиблим у Другій світовій війні. На всі зауваження молоді особи не реагували.

У поліції обіцяють повну анонімність тим, хто впізнає порушниць та повідомить їхні дані правоохоронцям.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«То треба притягнути до відповідальності патрулів, які це допустили. Де вони в той час були? Це ж не одну хвилину все робилося», «Та вони не знали, що це пам'ятник... Думали - пункт обігріву та соціальний газ для нужденних», «З такими цінами на газ, в майбутньому борщі варити почнуть. Хоча вчинок некрасиво виглядає», «Ми ж сучасному світі живемо, нащо ці язичницькі капища? Хай діти хоч сосиски пожарять на вогні», - вважають у коментарях українці.

«Напевно, в якійсь мірі це, звичайно, неправильно... Цікаво, що їм інкримінують, це більше на моральному рівні має бути», - додають коментатори.

Нагадаємо, Вічний вогонь у Києві перетворили на смердюче звалище - колись вандали смажили яєшню і взялися за старе.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , субсидианты масово втратять пільги, кому приготуватися до екстреної перевірки

Також "Знай.uа" писав, що українцям підвищувати пенсійний вік нескінченно, коли чекати заслуженого відпочинку