У Києві патрульні затримали трьох чоловіків, які напали на співробітників медичного закладу.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

Так, стало відомо, що у Києві, 9 травня патрульні отримали виклик на проспект Перемоги. Повідомлялося, що там троє осіб у масках вдерлися до медичного закладу. Невідомі погрожуючи медикам холодною зброєю відібрали мобільні телефони та гроші.

Фото патрульної поліції


Потерпілі детально описали нападників, але одразу знайти їх не вдалось. За декілька годин після події, на вулиці Робітничій, автопатруль помітив трьох чоловіків, які підпадали під опис. Правоохоронці провели їм поверхневу перевірку. У чоловіків виявили три мобільні телефони, печатки та гроші.

Фото патрульної поліції


Наразі чоловіків затримали до з'ясування всіх обставин та причин події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото патрульної поліції

Патрульні затримали трьох чоловіків, які здійснили розбійний напад на співробітників медичного закладу Дев'ятого травня...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 11 mei 2020

Нагадаємо, що українців будуть масово тестувати на Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні зафіксований перший випадок захворювання на коронавірус серед професійних футболістів.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік вийшов на власний город без маски та отримав штраф.