У Києві у відреставрованому пішохідному переході вже почала відпадати плитка.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" у фейсбук.

Так, у Києві пішохідний перехід , що на Туполєва почав сипатися. Очевидці помітили, що при вході в підземний пішохідний перехід відвалилося кілька плиток.

"З новенького переходу, що на Туполєва, вже по-трохи почала відпадати плитка. Досить спірна якість, погодьтеся?", - сказано в повідомленні "Київ Оперативний".

Фото Київ Оперативний


Варто відзначити, що нещодавно цей пішохідний перехід повністю реставрували. Але вже через деякий час, він почав буквально сипатися. На даний момент невідомо, коли ж відновлять плитку, що відвалилася на даному підземному пішохідному переході.

Отреставрированный пешеходный переход уже начал сыпаться С новенького перехода, что на Туполева, уже по чуть-чуть начала отпадать плитка. Довольно спорное качество, согласитесь?

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 11 mei 2020

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Купи сміття і мотлоху - у Львові любителі шашликів перетворили Сихівський ліс в огидну смітник

Як повідомляє портал "Знай.ua" Резвая корова вискочила на футбольне поле і записалася "в нападники" - ліпить голи так, що Марадона позаздрить

Також "Знай.ua" писав, що У Києві слідом за мостами втомилася чергова дорога, кияни обурюються - "Де Віталька?"