Під Києвом розшукують 16-річного хлопця, який втік з дитячого будинку.

Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці у Facebook.

Так під Києвом у селі Личанка Києво-Святошинського району, розшукують 16-річного Максима Бабинова. Правоохоронці повідомляють, що хлопця востаннє бачили в селі Личанка близько 18:00 вечора, 9 травня.

Відомо, що хлопець самовільно пішов з території дитячого будинку сімейного типу, розташованого по вулиці Польовій. Зараз про його місцеперебування нічого не відомо.

Максим Бабинов


Особливі прикмети зниклого: 170 сантиметрів зросту, спортивної статури. Обличчя овальне, блакитноокий, світловолосий. Він був одягнений у джинси синього кольору, таку ж куртку і сині кросівки з жовтими смужками.

Якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

Також «Знай.uа» писав, що У Львові зник молодий хлопець в кепці, сестра благає про допомогу