У Києві сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода, під час якої не змогли розминутися автомобіль та мотоцикліст. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«На Дарницькому бульварі, 23, не розминулися автомобіль Chevrolet та мотоцикліст. Внаслідок ДТП кермувальника двоколісного забрали до лікарні», - пишуть автори посту.

UPD: від отриманих травм, на жаль, мотоциліст загинув на місці На Дарницькому бульварі, 23, не розминулися автомобіль #Chevrolet та мотоцикліст. Внаслідок #ДТП кермувальника двоколісного забрали до лікарні. Інформація уточнюється.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 9 mei 2020

«Судячи з відео, постраждалого реанімують. Якщо після цього його забрали в лікарню - значить дівчина, яка його відкачує, герой, і саме вона його врятувала. Ну або там просто не було клінічної смерті, а молодий чоловік, перебуваючи без свідомості, потенційно, отримав ще кілька переломів ребер від непрямого масажу», - зазначають у коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Фантастична дівчина, якщо вона одна змогла відкачати, поки швидка не приїхала», «Швидка приїхала дуже швидко, хвилин 5, але дівчину ніхто не підміняв і вона така тендітна...», «Було б добре дізнатися, хто вона, і публічно похвалити. Так як в наших реаліях дуже мало хто зважиться на подібні дії. Тим більше якщо вона і справді його врятувала», - додають інші коментатори.

Нажаль, пізніше стало відомо, що від отриманих травм мотоцикліст загинув на місці.

Нагадаємо, раніше На Закарпатті у ДТП загинула юна усміхнена красуня, друзі не вірять і досі - "могла підтримати кожного"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Загинули на місці - на Дніпропетровщині потяг протаранив та зніс із рейок сімейний автомобіль

Також «Знай.uа» писав, що Під Львовом авто із дитиною та вагітною жінкою "пірнуло" під фуру, - оприлюднено кадри дорожнього трешу