У Києві між пацієнтами відділення нейрохірургії, що в лікарні швидкої допомоги, сталася бійка з різаниною. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, інцидент стався в ніч на 8 травня, близько 2:00. Бійка сталася між чоловіками, які перебували в одній палаті нейрохірургії. Вночі двоє пацієнтів щось не поділили між собою та затіяли сварку.

Конфлікт переріс у бійку, під час якої один із пацієнтів озброївся ножем та накинувся на іншого. Постраждалий отримав численні поранення, однак залишився живий.

Нападника із ножем затримали співробітники чергового наряду Муніципальної охорони. Що стало причиною конфлікту між пацієнтами, наразі не відомо. Це питання з'ясовують працівники поліції.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Якщо чоловік на фото лежав у нейрохірургії, то чому він в джинсах та светрі? В палатах зовсім інший дрес-код», «Там, мабуть, дрес-код підходить, ще й ножі видають», «Б...ть, ніде немає безпечного місця, якщо так далі піде, то скоро на кладовищах небіжчики почнуть безпредельнічать між собою. Куди котиться світ?», - коментують подію кияни.

«Нормально, порізали і на місці зашили...», - додають у коментарях до посту.

Нагадаємо, раніше Харків'янка відрізала голову 11-річної дочки і пішла гуляти голяка - шокуючі подробиці кривавого трешу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дідусь-канібал викрав чоловіка, який порушив самоізоляцію, і з'їв його

Також «Знай.ua» писав, що Родина сектантів вбивала жінок і готувала з них пиріжки: харчувався ними весь місто