Під Києвом невідомі зловили в лісі вужа і влаштували з ним зйомки. Цей факт обурив киян, які вважають, що не варто людям втручатися в життя диких тварин і використовувати їх, як реквізит для зйомок. Про це пише телеграм-канал «Х**вий Київ», публікуючи відеоролик, який так обурив користувачів.

На відео – вуж, якого спіймали в лісі всі зацікавлені громадяни. Тварині явно некомфортно, він намагається вирватися і поповзти. На відміну від інших змій, таких, як гадюки, ужам нічим відлякати занадто «велелюбних» двоногих відвідувачів лісу. Люди цим користуються, ловлять плазунів і влаштовують з ними цілі фотосесії.

«Потепліло! Хлопці потягнулися за місто і надсилають відео тих, кого зустріли в лісі. Питання перше і єдине – нах*я ви до них тягнете свої руки? Залиште звірину в спокої, вона за вами не скучила, інфа 100%», - пише автор публікації під ніком "Секундант".

Нагадаємо, селян під Львовом тероризує зграя скажених тварин, полюють на дітей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, під Дніпром помітили особливо небезпечних хижаків, що про них відомо.

Крім того, весна пандемії не боїться: Венеція зворушливо зустріла найпрекрасніших жителів, дельфіни і лебеді захопили канали Венеції.