У Київській міській державній адміністрації розповіли, які рінки почали працювати в столиці з сьогоднішнього дня – 8 травня. Відповідний список опублікували на офіційному сайті КМДА.

У переліку – 13 найбільш популярних серед городян ринків, розташованих в різних районах столиці.

Зокрема, повідомляється про відкриття роботи Феофановского ринку, розташованого по вулиці Академіка Заболотного, 48-А; Деміївського ринку на вулиці Ізюмській, 1; базару біля станції метро «Лісова», на вулиці Попудренка, 65; ринку «Маяк» на вулиці Попудренка, 90/2.

Крім того, відновлена робота Володимирського ринку на вулиці Антоновича, 115; Печерського ринку на площі Печерській, 1; «Ілліса» на вулиці Чорнобильській, 16/80; Бессарабського ринку на Бессарабській площі, 2; Лівобережного ринку на вулиці Сверстюка, 3; Дарницького ринку на вулиці Попудренка, 5; «Шлях» на вулиці Зодчих, 52/1; «Коллібріса» на вулиці Л. Курбаса, 6, і Борщагівського ринку на вулиці Зодчих, 58.

У КМДА також нагадали, що ринки повинні дотримуватися правил карантинного періоду – проводити виміри температури на вході, дезінфекцію кожні три години та дотримуватись соціальної дистанції між покупцями і продавцями.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Додамо, що в Києві відкрили ринки, але спробувати товар "на зуб" тепер не вийде. Між продавцями і покупцями вже встановили захисні екрани з плівки або оргскла.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.