На Київщині на гарячому спіймали військових Національної гвардії, які порушуючи закон, спочатку палили траву на полі, а потім і взагалі з матами накинулися на чоловіка, який вирішив зафільмувати це порушення.

Відповідне відео оприлюднили в Telegram-каналі Teza.

"У Бориспільському районі Київської області чоловік помітив, як хтось палить траву на полі. Коли він наблизився до паліїв, то побачив, що це - бійці Нацгвардії. На зауваження нацгвардійці не зреагували. Точніше, зреагували так, що ледь не побили чоловіка. При цьому ще й обматюкали його", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, як відзначаєтесь, паліями виявилися гвардійці, які служать на полігоні у селі Старе. Водночас джерело стверджує, строковиків на поля послали командири, адже вони нібито отримали гроші від місцевих селян за прибирання на полях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зауважити, що наразі мінімальна сума штрафу за підпал трави зросла від 170 гривень до 3 тисяч 60 гривень Раніше цей закон підтримали у Верховній Раді 328 голосами нардепів та підписав президент Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, страшна знахідка на згарищі — у пожежі загинули шестеро дітей і двоє дорослих.

Як повідомляв портал Знай.uа Польща пішла по шляху України, за підпал трави горить найбільший національний парк

Також Знай.uа писав, посуха, голод і потоп - людству назвали наступні випробування підступного 2020 року