У Києві потерпілий самостійно знайшов і передав поліції людей, які вчинили у нього крадіжку. Однак, незважаючи на відеодокази злочину, хлопців швидко відпустили з відділення. Про це повідомляють на сторінці спільноти «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Приблизно тиждень тому в ЖК «Паркові озера» була здійснена крадіжка. Заяву в поліцію було написано відразу ж. Але, ніхто з поліції і не думав шукати. Тому, власник магазину зробив це замість правоохоронців - знайшли на орендованій подобової квартирі на Братиславській і відвели в райвідділ», - пишуть у співтоваристві, додаючи відео самої крадіжки.

Внимание! #Розыск! В магазине, который расположен в ЖК «Парковые озёра» (Воскресенская, 18) какими-то нехорошими людьми была совершена кража. Может кто узнает их?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 2 mei 2020

«Ну, ось, в принципі, і все - з райвідділу вони вийшли через 20 хвилин після заявника. Сфоткали їх вам, щоб ви просто знали в обличчя цих мерзенних людей», - додали автори посту.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Це нормально? При бажанні зламати їм руки, так відразу справу і суд. А в такому випадку, як?», «За 20 хвилин оформити крадіжку. Дуже навіть нормальний показник. Потім за 15 хвилин підозра оголосять і за 10 хвилин направлять до суду. А суд присудить 5 хвилин в колонії загального режиму», - обурюються в коментарях кияни.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.