У Києві вирішили, нарешті, звернути увагу на постійні підтоплення під час злив, і пообіцяли привести в порядок систему зливових каналізацій. Про це заявив столичний градоначальник Віталій Кличко, повідомляє телеграм-канал «Київ Зараз».

За словами мера, в Києві «приведуть в порядок стокові каналізації, які забилися і через які столиця постійно тоне в калюжах під час зливи».

Фото: телеграм-канал «Київ Зараз»
Фото: телеграм-канал «Київ Зараз»

Кличко обіцяє, що в стоковій системі встановлять більш потужні насоси. Він також зазначає, що співробітникам комунальних служб доводиться постійно очищати стоки від різноманітного сміття, що туди потрапляє і забиває зливову каналізацію. У зв'язку з цим мер Києва закликав городян не смітити на вулиці.

Нагадаємо, потужна злива в Києві пустив людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, лимон і часник в топі, а цибулю відпочиває - українцям показали цінники на час карантину.

Знай.иа писав, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавирусе, як уберегти себе.

Додамо, що днями Харків теж "поплив" після дощу і повторив сумну долю Києва.