На Київщині правоохоронець вистрілив собі в рот з травматичного пістолета і помер на місці.

Про це повідомили УНН правоохоронці.

Так, стало відомо, що вночі, 5 травня в Київській області поліцейський нібито вчинив самогубство після ДТП. Зазначимо, що у цьому ДТП ніхто не постраждав.

Зазначається, що інцидент стався на автодорозі Київ-Харків. Співробітник поліції на своєму автомобілі Cherry прямував до одного з сіл в Бориспільському районі. Біля села Іванків він обігнав інший автомобіль і, не впоравшись з керуванням, влетів у відбійник.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube


"За попередньою інформацією, ніхто в ДТП не постраждав. Однак, після спілкування з невстановленими особами, які вийшли з автомобіля, який обігнав поліцейський, останній вистрілив собі в рот з травматичного пістолета. В результаті отриманих травм поліцейський помер на місці. Мотиви такого вчинку невідомі", – йдеться у повідомленні.

Зараз правоохоронці почали досудове розслідування. Поліція перевіряє, чи справді це було самогубство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Львівщині озвірілий кінь розчавив господаря і влаштував дикі стрибки з фірою

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua 90-річна бабуся влаштувала форсаж на білому кабріолеті

Також Знай.ua писав, у Києві кур'єр служби доставки суші Daewoo Matiz зіткнувся з автомобілем Audi