У Києві в ніч на 3 травня сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook, опублікувавши відповідні фото.

«Прямо зараз в самому центрі Києва, на Хрещатику, ДТП з постраждалими. Дорогу не поділили Audi і Daewoo. Причини ДТП встановлюються», - написали автори повідомлення.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Як з'ясувалося пізніше, кур'єр служби доставки суші «Танукі» на Daewoo Matiz зіткнувся з автомобілем Audi. На місце події прибули відразу три карети швидкої допомоги, працювала патрульна поліція.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Серьезная ночная #автотроща в центре Киева на Крещатике Автомобиль службы доставки столкнулся с #audi. Машины получили сильные механические повреждения. На месте происшествия работает экипаж патрульной полиции. Информация о пострадавших и причинах аварии устанавливается. #ДТП, #Киев, #Крещатик, #полиция

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 2 mei 2020

Наголошується, що автомобілі отримали сильні механічні пошкодження, при цьому кількість та стан потерпілих людей в даний час не відомо.

«Я на ринку сидів, чекав замовлення. Один з перших, хто побачив аварію. У «Матизе» було п'ять чоловік. У «Ауді» троє. Всі живі. Двоє постраждали, але, слава Богу, живі. Хтось із них вирішив проскочити на жовтий, але, судячи по обличчю дівчини, яка сиділа за кермом «Ауді» - проскочити вирішила вона. Я можу помилятися», - пише в коментарях до посту свідок аварії.

«Поки причини ДТП встановлюються, як мінімум на одного ідіота менше на дорогах», «Хтось на жовтий проскакував, а хтось доставочку поспішав зробити, і ось якось воно так», - зауважують кияни.

Нагадаємо, раніше Львівщину сколихнула жахлива ДТП, дорога перетворилася на пекло - мотоцикл згорів, водій загинув

Як повідомляє портал "Знай.uа", в Києві Mercedes посадив на капот екстремалку, яка вирішила "прогулятися" по дорозі на червоне світло

"Знай.uа" писав, що у Львові судитимуть мажору на Lexus, який збив на смерть жінку з маленьким янголятком