У Київському СІЗО викрили телефонного шахрая, який промишляв псевдооформленням міжміських перевезень. Про це розповіли у столичній Прокуратурі.

Як зазначається, шахрай перебував у «Київському слідчому ізоляторі». Він пропонував громадянам послуги з міжміських пасажирських перевезень, користуючись карантинними обмеженнями. Ціни на бронювання місць стартували від 700 гривень, для отримання коштів шахрай вказував номер своєї банківської картки.

У деяких випадках шахрай на цьому не зупинявся: він обіцяв повернути гроші за рейс, що не відбувся, і під цим приводом отримував номер банківської картки та інші реквізити жертви. Таким чином він отримував доступ до чужого рахунку та спустошував його.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після низки оперативних дій правоохоронцям вдалося встановити особу шахрая та викрити його. У його камері знайшли мобільний телефон, за допомогою якого скоювалися злочини.

«А може спочатку потрібно розібратися, як в СІЗО опинився мобільний телефон??? Або ми вже в Європі, а я нічого і не знаю...», «Все ясно і зрозуміло. Але не зрозуміло, якого хріна в СІЗО мобільний телефон», - дивуються українці.

Нагадаємо, раніше Шахраї вигадали новий спосіб обману з Новою поштою, тепер мішенню стали іменинники

Як повідомляє портал «Знай.uа» Фура "Нової пошти" перетворилася на попіл через одну посилку, деталі НП

Також «Знай.uа» писав, що Нова пошта змінила правила видачі посилок, клієнти не зможуть потрапити у відділення