У Києві невідомі напали на намет ромів і спалили його.

Про це повідомила у Facebook журналіст Діана Буцко.

Так стало відомо, що 27 квітня в Києві в районі станції метро Деміївська напали на ромів і спалили їх намет, де вони проживали. Відомо, що в наметі проживали роми із Закарпаття – Руслан, його вагітна дружина Анжела, мати Руслана і її чоловік.

Журналістка уточнює, що зараз роми переживають складні часи, тому їдуть в Київ, де намагається копати метал і просити милостиню.

У Києві невідомі напали на намет ромів


За словами ромів, до них в намет увірвалися невідомі і почали розпилювати газ з балончиків. Їм довелося негайно покидати тимчасове житло.

"Роздягнені роми вибігли на вулицю. Руслана стали бити дошкою. Анжела почала просити, щоб її не били, тому що вона вагітна. На це їй відповіли: "Таких, як ти, треба ґвалтувати". Намет підпалили. Згоріли речі і документи, які не встигли витягти. Крики почула жінка, яка працювала неподалік, і викликала поліцейських і пожежників", – написала Буцко.

На місце події викликали наряд поліції. Зараз правоохоронці розшукують причетних до нападу на ромів на Саперно-Слобідській.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чи випустять сезонних заробітчан з України, незважаючи на карантин.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, рейс МАУ з заробітчанами все-таки вилетів до Лондона.

Також Знай. ua писав, що чому влада не хоче випускати заробітчан і до чого це може призвести.