Стало відомо, що знаменитий британський рок-гурт Queen разом із співаком Адамом Ламбертом презентували хіт під назвою "You Are The Champions", який присвятили всім медикам. Відео розмістили на офіційному каналі гурту в YouTube.

Так, ролик був записаний на телефон в музичних студіях Лондона та Лос-Анджелеса. Знаменитості присвятили його медикам, які відважно борються за життя людей у період пандемії коронавірусу.

Сам кліп починається з кадрів спорожнілих міст під час карантину. Зокрема, на перших секундах відео з'являється панорамне фото "серця" української столиці – Києва, яке було зроблено з висоти пташиного польоту.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Потім в кліпі з'являються знімки і фрагменти відео з лікарями та медсестрами, які працюють, не покладаючи рук, у лікарнях по всьому світу.

Також музиканти оголосили благодійний збір коштів, які будуть спрямовані у Фонд реагування на COVID-19 Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Слід зазначити, що пісня "We Are The Champions" вийшла в 1977 році. Її автором є вокаліст групи Queen Фредді Мерк'юрі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Росії велику маску одягли на тамтешній трамвай.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Закарпатті зірвалися сотні весіль через коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що Рахункова палата починає моніторинг державних витрат на боротьбу з пандемією.