У Києві кур'єр популярної служби доставки Über Eats вирішив заощадити на проїзді, вчепившись за драбину тролейбуса. Відповідне відео опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Що таксисти, що кур'єри...)) Одного поля ягоди», - підписали відеоролик автори посту. На опублікованих кадрах – хлопець з фірмовим рюкзаком, який під'їхав до зупинки, тримаючись за драбину тролейбуса. Коли транспортний засіб пригальмовує, молодий чоловік зіскакує з нього посеред дороги і відправляється по своїх справах.

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/249401999544642/?__xts__

«Таксисти теж за тролейбус чіпляються?!», «А при чому тут таксисти?», - дивуються в коментарях кияни.

«Прям як Шварценеггер на вертольоті в джунглі висаджувався. Відразу видно - колишній котик))», «Мені його трохи шкода», «Як в Індії», - сміються інші коментатори.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, рятувати полуницю в Польщі — випустять сезонних працівників з України, незважаючи на карантин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Польщі запанікували без українських заробітчан, гарувати на полях за копійки тепер нікому.

Також Знай.uа писав, українцям на карантині запропонують роботу — від 6 до 8 тисяч.