Історія із дівчиною, яка в неадекватному стані влаштувала ДТП у Києві в ніч на 2 травня, отримала несподіване продовження. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, до спільноти звернулася матір дівчини із вимогою видалити публікацію про її дочку, у якій стверджувалося, що дівчина була не при собі. Як доказ того, що її дочка не була під дією наркотичних речовин, жінка надала довідку з приватної клініки, де провели відповідний тест.

«Неправильно було б приховати від вас інформацію, про те, що вчора на нас вийшла мама дівчини, яку ми всі побачили на відеозаписі у неадекватному стані. Окрім того, що жінка попросила видалити публікацію, вона ще й надіслала результати тестів на вміст психотропних речовин, які вони зробили самостійно у приватній клініці», - написали у спільноті.

«Додає також, що у сумочці її дочки знайшли лікарські препарати «Корвалмент», «Ношпа», «Сонміл», «АЕвіт», «Доларен» та «Флуоксетін». Може, тут є хтось з медичних працівників? Чи можуть ці препарати (у сукупності чи окремо) викликати такий ефект, який ми всі побачили на відео?», - цікавляться автори публікації у підписників.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Я не лікар, але інтернет видав. "Безконтрольний прийом ліків доводить, що флуоксетин - наркотик. У наркомана замість поліпшення виникають обсесивно-компульсивні розлади. З'являються психози і галюцинації, у віці до 25 років часто відзначаються спроби суїциду"», - зазначає один із коментаторів.

«А чому від державної відмовилися? Ах так, там же не так легко "потрібний" результат отримати. І ще, при вживанні ліків, що знижують концентрацію уваги, заборонено сідати за кермо. І ще, це призначення лікаря? Ах так, в авто аптечці ліки теж є», - додає інший.

«Відсутність наркоти в сумці ні про що не говорить. Штирить панночку від чого? Зараз повинні піти розповіді по типу "стало погано за кермом" та інше. А висновків я вам і сама намалюю», - вважають коментатори.

Нагадаємо, у Києві подружка Зайцевої протаранила дві автівки і закотила скандал, - "Дитина-наркоман багатих батьків..."

Як повідомляє портал "Знай.uа", в Києві Mercedes посадив на капот екстремалку, яка вирішила "прогулятися" по дорозі на червоне світло

також "Знай.uа писав, що у Львові судитимуть мажору на Lexus, який збив на смерть жінку з маленьким янголятком