У Києві дівчина в неадекватному стані, перебуваючи за кермом автомобіля Nissan, скоїла ДТП. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Обережно, матюки! Це ж просто «дівчина з вищого суспільства» з пісні Меладзе. Вона в такому стані була за кермом свого Nissan і скоїла ДТП – в'їхала в два інших автомобіля. Як вона ходить взагалі? І під чим вона? Ви реально думаєте, що штраф в 10 тисяч гривень якось може зупинити таких?», - запитують автори посту.

Аккуратно, мат! Та, это ж просто «девушка из высшего общества» из песни Меладзе. Она в таком состоянии была за рулём своего #Nissan (#AA4709XC) совершила #ДТП - въехала в два других автомобиля. Как она ходит вообще? И под чем она? Вы реально думаете, что штраф в 10 тысяч гривен как-то может остановить таких?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 2 mei 2020

«Це всьому причина, маску не одягла і вштирило її різко...», «Дофіга людей вважають, що вони краще за інших, що можуть робити все, що хочуть, що закони і правила не для них, що всі їм винні, а вони нікому і нічого. Паркуюсь, де хочу, їжджу як хочу, роблю що хочу, а відповідальність? Та яка відповідальність», «На місці самосуд таким і все, щоб хоч що-то в пам'яті залишилося», - пишуть у коментарях під постом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Млинець саме, образливе що ця Тварюка буде далі їздити. А якщо дитя переходило дорогу? Вона під наркотою, без тесту видно, як вона взагалі змогла їхати», «Сіла за кермо, тому що не вперше вже так катається, і нормально було...», «Дитина-наркоман багатих батьків. Відмажуть, звичайно...», - вважають українці.

Нагадаємо, раніше Львівщину сколихнула жахлива ДТП, дорога перетворилася на пекло - мотоцикл згорів, водій загинув

Як повідомляє портал "Знай.uа", в Києві Mercedes посадив на капот екстремалку, яка вирішила "прогулятися" по дорозі на червоне світло

також "Знай.uа писав, що у Львові судитимуть мажору на Lexus, який збив на смерть жінку з маленьким янголятком