У Києві вночі сталася пожежа – загорівся автомобіль із американськими номерами. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, подія сталася на вулиці Героїв Дніпра, 22А. Вогонь охопив автомобіль марки Jeep на американській реєстрації. З нього полум’я перекинулося на інший автомобіль, який стояв неподалік.

«Вночі (о 04:16) на Героїв Дніпра, 22А, сталася серйозна пожежа. У дворі вказаного будинку почав палати автомобіль Jeep на американській реєстрації. Потім полум’я перекинулось на іншу автівку, яка була припаркована поруч», - зазначається у повідомленні.

Вночі (о 04:16) на Героїв Дніпра, 22А, сталася серйозна пожежа. У дворі вказаного будинку почав палати автомобіль #Jeep на американській реєстрації. Потім полум’я перекинулось на іншу автівку, яка була припаркована поруч. Пожежу було ліквідовано о 04:50, але , на жаль, майже вщент згоріли обидві. Причини виникнення пожежі встановлюють правооохоронці.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 3 mei 2020

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У столичному ДСНС зазначають, що ліквідували пожежу о 4:50, проте вогонь встиг знищити обидва автомобіля майже повністю. Відновленню вони не підлягають.

Причини займання наразі встановлюються співробітниками правоохоронних органів.

«А кажуть - люди останнє доїдають! А машини як гнали з-за бугра, так і женуть!», - додають у коментарях до повідомлення читачі спільноти.

Нагадаємо, страшна знахідка на згарищі — у пожежі загинули шестеро дітей і двоє дорослих.

Як повідомляв портал Знай.uа Польща пішла по шляху України, за підпал трави горить найбільший національний парк

Також Знай.uа писав, посуха, голод і потоп - людству назвали наступні випробування підступного 2020 року