У Києві компанія рибалок втопила свій автомобіль. Про це повідомляють у співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook, публікуючи відео з місця подій.

За попередньою інформацією, один з рибалок вирішив прогріти машину і ненадовго від неї відійшов. У цей час автомобіль «сповз» у воду. Наголошується, що всі рибалки були тверезі.

«Дорибачилися! У Києві, на Славутичі, на другому шлюзі, рибалки відправили своє авто «у вільне плавання». Попередньо, водій автомобіля вирішив прогріти машину, і відійшов від неї. Всі тверезі. Не забуваємо ставити ручник на риболовлі», - повідомляють автори посту.

Дорыбачились! В Киеве на Славутиче на 2 шлюзе рыбаки отправили своё авто «в свободное плаванье». Предварительно, водитель автомобиля решил прогреть машину, и отошёл от нее. Все трезвые. Не забываем ставить ручник на рыбалке. #Киев #Славутич #авто #Рыбалка

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 2 mei 2020

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

«Через пару-трійку тижнів буде на базарі, не бита, не фарбована, перший власник з салону. Ось комусь пощастить», «І помита добре. А за підкрилками і риба сушена буде. Закуску до пива, обмити хорошу покупку. Сервіс», - сміються в коментарях кияни.

«А були п'яні, такого б не сталося», «Хороший улов!», «Як нудно я живу!», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, раніше Більше тридцяти "крихіток" потонули одночасно: трагедія, яка підняла на вуха всю країну.

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Києві замість видобутку зловили людську голову в пакеті.

Також "Знай.uа" писав про те, що під Львовом весела компанія рибалок пішла під лід, вижили не всі - деталі крижаний трагедії.