У Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у скоєнні низки злочинів. Про це повідомляє столичне управління поліції у Facebook.

Як зазначається, затриманий підозрюється у трьох пограбуваннях, двох крадіжках та незаконному заволодінні транспортним засобом. Свої злочини чоловік здійснював на території двох районів Києва. Наразі йому загрожує до шести років тюрми.

Зокрема, в одному з випадків він скоїв пограбування на автозаправній станції у Дарницькому районі: прикриваючи обличчя медичною маскою, він під’їхав до постраждалого на мопеді та вирвав з рук гаманець. Правоохоронцям за допомогою камер спостереження вдалося знайти та затримати злочинця.

Як виявилося, пограбування скоїв 33-річний місцевий мешканець, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності. Крім того, виявилося, що він встиг скоїти ще низку аналогічних злочинів: крав мобільні телефони, мотоколесо, велосипеди. Навіть злочин на АЗС він скоїв, скориставшись мопедом, який викрав напередодні у кур’єра служби доставки.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Більшу частину викрадених речей він встиг здати до ломбардів. На час скоєння нових злочинів Дарницький райсуд розглядав справу, в якій він є обвинуваченим у скоєнні пограбування.

Коли поліція намагалася затримати злочинця за місце проживання, він спробував втекти, залізши у сусіднє вікно та через балкон четвертого поверху, однак його змогли затримати.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.ua автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.