У Києві неадекватний чоловік прийшов до приймального відділення лікарні №10 та поводився вкрай агресивно. Стурбовані медики викликали Муніципальну охорону, співробітникам якої вдалося знешкодити чоловіка. Про це повідомляє спільнота «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook, публікуючи відповідне відео.

«Обережно, нецензурна лайка! З 10-лікарні сьогодні о 16:30 надійшло повідомлення про те, що у їх приймальному відділенні неадекватний чоловік. Першими прибули бійці Муніципальна охорона, які попросили вийти чоловіка. Чоловік відреагував агресивно - дістав якісь ножі та почав кидатися на хлопців. Його трохи підзадули газом і викликали правоохоронців, які затримали та забрали неадеквата», - написали автори посту.

Обережно, нецензурна лайка! З 10-лікарні сьогодні о 16:30 надійшло повідомлення про те, що у їх приймальному відділенні неадекватний чоловік. Першими прибули бійці Муніципальна охорона, які попросили вийти чоловіка. Чоловік відреагував агресивно - дістав якісь ножі та почав кидатися на хлопців. Його трохи підзадули газом і викликали правоохоронців, які затримали та забрали неадеквата.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 1 mei 2020

«Раніше ці люди були на обліку в психіатричному диспансері, їх викликали і вони приходили самі час від часу на огляд, після реформи цього нічого немає. Навіть якщо він когось вб'є, йому нічого не буде, він не отримує ніякого лікування, блін, коли у нас буде нормальна медицина», - обурюються коментатори.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Одна з головою в пакеті ходить, інший домкратом махає. Ці ненормальні скоро нас всіх завалять, і їм нічого за це не буде», «Не знаю куди його міліція забрала але ввечері цей чоловік спостерігався в Голосіївському парку, ходив всяку хрінь під ніс буботів», - додають стурбовані кияни.

Нагадаємо, раніше "Вона сильно пила" - у Харкові сусіди розкрили правду про матір, отрезавшей голову власної дочки

Як повідомляє портал «Знай.ua» Авторка посібника "Як вбити власного чоловіка" на практиці показала, як розправиться з обридлим чоловіком.