У Києві спритний молодик обікрав магазин мережі «Єва». Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«В Оболонському районі, в магазині «Єва», цей молодик здійснив ряд крадіжок. Може хто його впізнає?», - сподіваються на допомогу автор посту.

Увага! #Розшук! В Оболонському районі, в магазині «Єва» цей молодик здійснив ряд крадіжок. Може хто його впізнає?

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 1 mei 2020

«Цікаве видовище. Спостерігати і вести вони здатні. А затримати просять нас? Ви що, зовсім, як то кажуть, - нахабство втратили? У вас навіть не дотримуються правил безпеки згідно з вимогами карантину: хочеш, вдягай маску, не хочеш, не вдягай. Це що за розсадник такий?», «Треба або закритися, або дотримуватися норм карантину. Одна людина на 10 квадратних метрів – і вкрасти навіть не подумають!», - обурюються у відповідь кияни.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

«Охороні працювати потрібно краще, якщо ви л*хи, то терпіть збитки, де ваш магазин? Може мені теж зайти і щось безкоштовно у вас взяти?», ««Єва» як і «Простір», як і «Ватсонс», як і купа інших мереж маркетів в принципі не має охорони. За моніторами стежать керуючі, у яких купа інших справ. Ви л*хи, панове мережевики. Вас масово обкрадають, і так буде завжди», - додають інші.

Нагадаємо, раніше У Харкові мешканці висотки втомилися спостерігати за карантинними втіхами в будинку навпроти, - "Ваш з*кс з батогом знімають діти!"

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові копи проморгали маршрутку, набиту тисячами "штрафних" гривень - про карантин ніхто не чув