На Київщині посилять карантинні заходи через травневі свята.

Про це на брифінгу заявив в.о. голови КОДА Василь Володін.

Так, на Київщині можуть посилити карантин з 1 по 4 травня, а також з 9 по 12 травня. Всі посилення будуть тривати з 13:00 до 06:00.

Василь Володін розповів, що таке рішення прийнято через прийдешні свята, які українці звикли проводити на природі та у колі великої компанії. Він впевнений, що такі заходи допоможуть уникнути великого скупчення людей.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео


“Органам місцевого самоврядування рекомендовано ввести обмежувальні додаткові і протиепідемічні заходи у зв’язку з найближчими святами, зокрема, це стосується пересування і перебування людей в громадських місцях”, – сказав Володін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, рятувати полуницю в Польщі — випустять сезонних працівників з України, незважаючи на карантин.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Польщі запанікували без українських заробітчан, гарувати на полях за копійки тепер нікому.

Також Знай.uа писав, українцям на карантині запропонують роботу — від 6 до 8 тисяч.