Вкрай неприємний інцидент стався в столиці. Стався напад на жінку, яка займається розробкою дезінфікуючих тунелів – пристроїв, які можуть допомогти в боротьбі з коронавірусом. Звуть її Олена Середа. Вона самостійно розробила перший пристрій, і передала його в дар лікарні на вулиці Братиславській 3. Однак далі почалися дивні речі.
Олена розповіла, що тунель, який вона передала лікарні, простояв всього кілька днів. Потім його демонтували і встановили пристрій від іншого виробника. У відповідь на здивування Середи, голова громадської організації, через яку було передано пристрій, заявив, що воно на складі, і повернуть його тільки за гроші. Середа не стала миритися з несправедливістю і заявила, що піде до головлікаря лікарні. За це голова громадської організації вдарив її по голові.
Олена заявила в поліцію і зняла побої. Вона зазначила, що все, що відбувається – банальне шахрайство. Замість того, щоб надати підтримку вітчизняному виробникові, розробку просто відвезли на склад. В Деснянському районному управлінні поліції дали коментар щодо ситуації. Представники правоохоронних органів підтвердили, що до них надійшли заяви про крадіжку дезінфектора та про нанесення тілесних ушкоджень. Рішення про порушення кримінальної справи буде прийнято не пізніше наступного дня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, рятувати полуницю в Польщі — випустять сезонних працівників з України, незважаючи на карантин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Польщі запанікували без українських заробітчан, гарувати на полях за копійки тепер нікому.

Також Знай.uа писав, українцям на карантині запропонують роботу — від 6 до 8 тисяч.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще