Під час карантину кияни практично перестали платити за комунальні послуги, і створили борг майже 6 мільярдів гривень.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу у четвер, 30 квітня.

Так, за словом Кличко кияни під час карантину фактично перестали платити за комунальні послуги, створивши борг майже 6 млрд грн.

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео


"На жаль, через обмежувальні заходи, люди і підприємства зіткнулися з фінансовими проблемами. І це вплинуло також на рівень розрахунків за комунальні послуги. Сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги становить майже 6 млрд гривень. Це — дуже велика сума", — сказав Кличко

Кличко зазначив, що якщо така тенденція буде зберігатися й надалі, то можуть виникнути перебої в наданні комунальних послуг. Адже гроші від оплати коммунальних послуг йдуть на закупівлю газу та зарплати працівникам.

"Нагадаю, що термін дії знижки в 10 відсотків тепер продовжено до 30 числа кожного місяця", — сказав мер столиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Українським пенсіонерам світить три доплати - кому варто приготувати документи.

Як повідомляв портал Знай.ua , У Києві два голодних дідуся зчепилися під "Ощадбанком" в очікуванні пенсії - ревматизм не завадив, дикі кадри.

Також Знай.ua писав, що Лазебна пояснила, що заважає виплатити пенсіонерам обіцяну тисячу.