В Київській області на трасі «Київ-Харків» (М-03) нетверезий водій карети швидкої допомоги влаштував ДТП. Про це стало відомо з повідомлення патрульної поліції регіону.

Як повідомляється, близько 11:10 патрульним Борисполя повідомили, що в районі повороту на Переяслав-Хмельницький сталася дорожньо-транспортна пригода. Прибувши на місце аварії, правоохоронці встановили, що ДТП сталася з вини водія швидкої допомоги: він спробував виїхати з другорядної дороги, проігнорувавши перевагу в русі автомобіля марки Volkswagen LT35, який в цей час рухався по головній.

Не розминувшись, автомобілі зіткнулися, внаслідок чого постраждали двоє фельдшерів, які перебували в кареті швидкої. Їх доставили в лікарню з травмами.

Спілкуючись з водієм швидкої, патрульні помітили, що чоловік п'яний. Також з'ясувалося, що він не має при собі водійського посвідчення. Йому запропонували пройти тест на алкоголь, драгер показав 2,58 проміле.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: Патрульна поліція
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція
Фото: Патрульна поліція

«Маю право на помилку...», «Хороший антисептик був. Нерозбавлений», «Анестезіолог, напевно», «Жерсть, водій швидкої, ще й під градусом. Як же перевірки - перед виїздом?», - обурюються в коментарях під постом.

Нагадаємо, в Німеччині посадили двох "зайцевих": ось який термін могли б отримати наші мажори.

Як повідомляв портал Знай.uа Легендарна балерина померла під колесами гонщика.

Також Знай.uа писав, що "колега" Зайцевої зробив страшне ДТП під Харковом: загинув автоблогер.