У Києві сталася масштабна ДТП на вулиці Голосіївській, 13. Водій авто, не впоравшись із керуванням транспортним засобом, на великій швидкості протаранив три припарковані на узбіччі автомобілі. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Водій цієї Toyota, мабуть, подумав, що потрапив на перегони «Наскар». Летів, летів і, не впоравшись із кермуванням, таки влетів - побив три припарковані автівки на Голосіївській, 13», - пишуть автори посту.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Хороша «Тойотка» була», «Власнику «Тойоти», якщо це читаєш, спасибі тобі! Шкода, що ціною свого авто, але п*диків там запаркованих провчив добре. Я давно мрію з розгону на вантажівці розвалити всі тачки, що там вдень ставлять. Із зустрічною не роз’їдишся, по тротуару не пройти. Красава!», «Думаю, що власник авто зараз лікті собі кусає. А ось гонщика, який таксував на його авто, треба перевірити на Драгері», «Боюся, ненадовго там буде порожньо, як тільки відремонтують свої битки, там знову буде, як раніше», - коментують пост кияни.

Нагадаємо, в Німеччині посадили двох "зайцевих": ось який термін могли б отримати наші мажори.

Як повідомляв портал Знай.uа Легендарна балерина померла під колесами гонщика.

Також Знай.uа писав, що "колега" Зайцевої зробив страшне ДТП під Харковом: загинув автоблогер.