У Києві, на вулиці Льва Толстого, 57, у районі станції метро «Вокзальна», прорвало трубу водопостачання. Про це передає Знай.uа з місця події, публікуючи відповідне відео.

Як повідомляється, фонтан чистої водопровідної води б'є у висоту на десятки метрів. На опублікованих кадрах видно, що до місця аварії вже під'їхала аварійна бригада «Київводоканалу». При цьому вода з прориву заливає проїжджу частину шляхопроводу. Судячи з відео, прорив стався на трубі холодного водопостачання.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

В самому «Київводоканалі» ситуацію з проривом поки ніяк не коментують.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«У Києві не страшний коронавірус», - коментують аварію в соцмережах.

Нагадаємо, раніше Митися в окропі? Масштабна аварія в Києві перетворила квартири на "сауни" без холодної води, як виживати в таких умовах.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Одеські комунальники імітували дезінфекцію заради фотосесії, - злочинний обман потрапив на відео. Ганебні кадри злили в мережу.

Також «Знай.uа" писав, що в Києві знову тріщать труби, центр столиці залитий окропом, - з'явилося пекельне відео вуличної "сауни".