Посеред проїжджої частини на вулиці Полярній у Києві з'явилася величезна яма. Відео провалу поділилися на сторінці «ЗупиниЛося» у соцмережі Facebook.

За словами очевидців, величезний провал в асфальті вже встигли охрестити "чорною дірою", додаючи, що ремонт автомобіля після попадання в такий провал обійдеться дуже недешево.

"У Києві з'явилася "чорна діра"! Обережно, витягає гроші з ваших гаманців за ремонт авто! Привіт комунальним службам! Вулиця Полярна!", - зазначають автори повідомлення.

Чорна діра в Києві на вул Полярній

У Києві з'явилася чорна діра! Обережно, витягує гроші з ваших гаманців за ремонт авто! Привіт комунальним службам! Вул. Полярна!

Geplaatst door ЗупиниЛося op Dinsdag 28 april 2020

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Ну так, не дивно... 90% теплотрас зношені, йдуть величезні витоку, які розмивають землю і в результаті маємо те, що на відео», «Саме стрьомно, що спочатку здається, що це свіжа латка, а не дірка», "Де Віталька?", - жахаються кияни.

«Зупиниться і обмежити яму можна ж було? Головне відео вирізати з реєстратора час знайшов...», «І.... все, далі поїхали. Шкода аварійний знак поставити? Він як дві чашки кави коштує. Хоча так, у 90% знака і немає. Є квітка в горщику, каністра і гілка. Ну хоча б таке залишили, спилберги», - обурюються інші.

Нагадаємо, як пересуватися машиною на карантині, список заборон і документів.

Як повідомляв Знай. ua українські дороги закрили на карантин – куди не дістатися, онлайн-карта.

Також Знай.uа писав, що Геращенко пояснив, що загрожує новим "зайцевим" в Україні.