На Київщині біля ГЕС помітили бобра, який мирно сидів на березі.

Все що відбуваються зафіксував на відео користувач мережі Алекс Білоус.

Так, у вівторок, 28 квітня у Вишгороді у районі Київської ГЕС помічений бобер. Тварину зняли на відео місцеві жителі. Бобер мирно сидів на березі кілька секунд, а потім поплив.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це відео.

"Він хоче самоізоляції", "В минулому році облюбували", "Завжди були. Ви просто раніше не помічали. Кожен рік зустрічаю", "Їм не важко заплисти було, особливо коли ліс згорів до ху*їв", - такі коментарі залишили під відео користувачі мережі.

Скріншоти

Скріншоти

Бобер возле Киевской ГЭС Вышгород на тему очищения природы никогда их там не было.

Geplaatst door Alex Belous op Dinsdag 28 april 2020

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що з-за збільшення кількості випадків, коли тварин закривають у підвальних приміщеннях житлових будинків, чоловіка з душею Робін Гуда запідозрили в бажанні творити добро.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , жінка, яка планувала відвідати Ухань на початку цього місяця, подякувала собаку за те, що вона пережувала паспорт і скасувала її поїздку в місто, вражений коронавірусом.

Також "Знай.ua" писав, що в селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.