З'явилася інформація, що робота київського метрополітену в рамках плану виходу з карантину, який був розроблений Кабінетом міністрів України, буде відновлено приблизно 31 травня. Про це повідомляється в Telegram-каналі Київського метрополітену.

Метро, pxhere

Так, згідно з планом українського уряду, відновлення роботи київського метро планується не раніше, ніж на третьому етапі, а саме через 30 днів після закінчення карантину в Україні. На даний момент етап запуску столичного метрополітену припадає на 31 травня.

Слід зазначити, що спочатку підземним громадським транспортом зможуть користуватися лише громадяни зі спеціальним пропуском. Лише на четвертому етапі плану виходу з карантину столичний метрополітен відкриють для всіх пасажирів. Також у метро припускають, що це відбудеться влітку, приблизно 10 червня.

Метро, pxhere

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що психолог поділилася слушними порадами, які допоможуть не зійти з розуму на карантині.

Як повідомляв портал "Знай.ua", компанія Disney відклала прем'єри нових фільмів через карантин.

Також "Знай.ua" писав, що синоптики склали докладний прогноз погоди в Україні на травневі свята.