У Києві водій таксі протаранив огорожу на проспекті Героїв Сталінграду, 25. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що чоловік за кермом автомобіля марки Hyundai працював понад добу та дуже втомився. Він задрімав, втратив керування машиною та протаранив паркан.

На щастя, внаслідок аварії жодна людина не постраждала, однак автомобіль отримав сильні ушкодження.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Так а чого ви хотіли? Автівка паркова, скоріш за все. Тарифи - дно. Щоб заробити якісь, плюс-мінус нормальну суму, вони і змушені цілодобово і під феном. Трішки в темі, то сідати в обклеєне авто не раджу нікому. Там по оголошенню набирають випадкових людей, головне каса, а не ваш комфорт і безпека», - зазначають у коментарях кияни.

«Слава Богу, нікого не вбив», «А тепер ще більше роботи додалося, таке воно, життя», «Невже воно варте того, щоб працювати цілодобово?», «Замовлень майже нема, тарифи навіть нижче, ніж ті, що були раніше...», - додають коментатори під постом.

Нагадаємо, 18 квітня, на Львівщині водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і врізався в стіну будинку. Про це розповіли в ГУ Національної поліції області.Наголошується, що удар був такої сили, що уламки машини розкидало по всій вулиці Гаркуші. Сам автомобіль, протаранивши фасад будівлі, відлетів на середину проїжджої частини. Транспортний засіб настільки зім'яло, що постраждалих з нього довелося діставати рятувальникам – із застосуванням спецзасобів.

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті п'яний байкер "злетів" разом з мотоциклом і опинився під ножем хірурга - дрифт не вдався

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові Peugeot перекинувся в повітрі та "почухав" дах об асфальт, кадри екшну

Також «Знай.uа» писав, що Водій орендованого Ford Mustang розбив Rolls-Royce, причина ДТП вас здивує