У Києві розшукують безвісти зниклу дівчину 2003 року народження. Про це повідомляють у Службі розшуку дітей.

Зазначається, що розшук неповнолітньої здійснюється Голосіївським управлінням поліції. За інформацією правоохоронців, Бершова Катерина Олександрівна 2003 року народження у суботу, 25 квітня, пізно вночі пішла з дому за адресою Голосіївський проспект, 17, та не повернулася.

Дівчинка має 160-165 сантиметрів зросту, стрункої статури. Має довге пряме волосся каштанового кольору та темні очі. Особливі прикмети зниклої - має невеличку родимку та шрам на лобі.

На момент зникнення була одягнута у довгу рожеву куртку з капюшоном рожевого кольору, штани помаранчевого кольору та кросівки сірого кольору.

Всіх, хто володіє інформацією щодо місця перебування дівчини, просять повідомити до поліції за телефонами гарячої лінії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Бершова Катерина Олександрівна

«Як можна визначити по цій фотографії, якщо дівчинці зараз 17 років?», «Виникає багато питань. Чому пішла о другій годині ночі? Хто її відпустив о другій годині ночі? Куди пішла о другій годині ночі? І чому у батьків немає фото дочки відповідно до віку?», - дивуються у коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.