У Києві до двох років тюрми засудили жінку, яка скоїла 12 крадіжок. Про це інформує Національна поліція столиці.

Як зазначається, в одному зі злочинних епізодів, який мав місце взимку 2020 року, жінка прийшла до дитячого садочка нібито на співбесіду. Її попросили зачекати на керівництво закладу. Проте замість того, щоб залишитися на співбесіду, жінка вдягнула пальто однієї з працівниць садочка та вже в ньому залишила приміщення.

Пограбована співробітниця садочка повідомила про злочин до поліції, правоохоронці швидко затримали крадійку за описом.

Увага! #Розшук! Вчора вранці на співбесіду до дитячого садочку, що на Теремках 2, прийшла ось ця жінка. Сказала, що вибирає садочок для свого хлопчика. Їй показали садочок, записали хлопчика на знайомство, а потім вона пішла. Правда, після цього помітили що немає телефону. Вона просто його забрала з полички і поклала у кишеню. Добре те, що у садочку є онлайн спостереження, прошу вас допомогти знайти цю жінку та в той же час - остерігатися її.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 7 oktober 2019

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як виявилося, це була далеко не перша крадіжка, скоєна хитрою злочинницею. Раніше її вже затримували за аналогічні злочини, жінка має десяток судимостей за крадіжки. Зловмисниця надавала перевагу закладам освіти, куди легко потрапити під виглядом родички когось із учнів. Здобиччю крадійки ставали гроші та мобільні телефони.

Наразі за скоєне її чекають два роки у тюрмі.

«Два роки?!!! Серйозно?! Пффф... не здивуюся, якщо вийде через півроку за умовно достроковим, і буде далі "працювати"», - пишуть у коментарях кияни.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.