У Києві господиню квартири, приїхала до свого орендарю, чекав неприємний сюрприз – в приміщенні вона виявила труп чоловіка. Про це повідомили в ГУ Національної поліції регіону.

Як повідомляється, на тілі загиблого було явно помітні ознаки насильницької смерті. При цьому сусід по квартирі, який проживав з померлим, безвісти зник.

За інформацією правоохоронців, особа 51-річного померлого на момент виявлення вже встигло почорніти. Другого орендаря у квартирі не було – він зник у невідомому напрямку разом зі своїми речами. На телефонні дзвінки чоловік не відповідав, на зв'язок не виходив. Саме його правоохоронці та запідозрили у скоєнні вбивства в першу чергу.

У Києві власниця квартири знайшла труп орендаря

У Києві власниця квартири знайшла труп 51-річного орендаря з почорнілим обличчям. 😢 Жінка прийшла перевірити стан власної квартири і знайшла орендаря вбитим. Його сусід разом із речами зник. На телефонні дзвінки теж не відповідав. Головним підозрюваним у вбивстві став саме другий орендар, який так підозріло зник з оселі.🤔 Від затриманого чоловіка дізналися, що тоді у квартирі були четверо. Чоловік у скоєному зізнався та розповів, що він разом із потерпілим та двома друзями відпочивали у квартирі. Згодом між чоловіками виник конфлікт, і коли вирішити його словами не вдалося, чоловіки схопили потерпілого.

Geplaatst door Факти ICTV op Donderdag 23 april 2020

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підозрюваного швидко знайшли та затримали, він зізнався у скоєному злочині. Зловмисник розповів, що в день вбивства відпочивав в квартирі зі своїми знайомими, і в якийсь момент між ним і його сусідом по квартирі виник конфлікт. Гості разом з підозрюваним накинулися на 51-річного чоловіка, в результаті побоїв той помер прямо в орендованій квартирі.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.ua автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.