Україна вже тривалий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. Через це у Києві закрили практично всі заклади, окрім заправок, аптек та продуктових магазинів.

Згідно з карантинними заходами українці зобов'язані носити на вулицях маски, а в магазини може заходити тільки обмежена кількість громадян.

Фото Київ Оперативний


Проте через такі жорсткі карантинні заходи більшість підприємців почала вигадувати все нові та нові способи заробітку. Так, у Києві помітили перукарню на колесах.

Фото Київ Оперативний


Так, автомобіль холдингу Barber Sam було помічено 23 квітня на Дніпровській набережній, а також на вулиці Червонопільській у Подільському районі Києва. За інформацією "Київ оперативний", стрижка у перукарні на колесах коштує недешево – близько 1500 грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Безробітним українцям на період карантину підготували "допомога" - коли і скільки

Як повідомляє портал "Знай.ua" Безробітним українцям збільшили соцвиплати на період карантину — хто буде отримувати 1000 грн

Також "Знай.ua" писав, що Як вплине додаткова тисяча гривень допомоги на субсидію — в Кабміні прийняли рішення