В Дніпрі бригада швидкої допомоги приїхала на виклик і виявила бездиханне тіло 2-річного хлопчика. Побити дитину до смерті могла рідна мати.

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні приблизно об 11 ранку на вулиці Будівельників, в селищі Слобожанський.

Медики, прибувши за адресою виклику, виявили бездиханне тіло 2-річного хлопчика. На тілі дитини виднілися сліди від побоїв, була величезна гематома на лобі і кровотеча з носа. За попередніми даними, дитина померла більше 8 годин тому.

швидка допомога, скріншот з відео
швидка допомога, скріншот з відео

За словами матері, малюк сильно вдарився головою об батарею ввечері, 22 квітня.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як стверджують сусіди, хлопчик ріс у неблагополучній сім'ї і, цілком міг бути побитий своєю матір'ю. Причину смерті дитини встановлюють правоохоронці.
За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст 115 ККУ (умисне вбивство).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ножа в спину - на Харківщині дитина відправив бабусю в реанімацію, захищаючи матір

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Полтавщині підліток жорстоко познущався над 6-річною сиротою - бив і душив, подробиці розривають душу

Також «Знай.ua» писав, що П'яний франківчанин убив дружину і відправив у реанімацію дитини, - "Протаранив стіну на повній швидкості"