У небі над Києвом помітили низку об'єктів, які світилися і швидко рухалися. Про це повідомляють городяни в соціальних мережах.

За словами очевидців, 17 яскравих об'єктів, що світяться, не мерехтячи, на великій швидкості рухалися по нічному небу над Оболонським районом. 15 із них переміщувалися в єдиному горизонтальному напрямку, а ще пара - у вертикальному.

Коментатори в соцмережах припустили, що яскраві рухомі об'єкти в нічному небі – це супутники, які винахідник і бізнесмен Ілон Маск запустив для реалізації свого проекту глобальної інтернет-мережі Starlink.

«21 квітня Житомирської області с. Чернорудка десь в 21:30 в небі ми нарахували приблизно 51 об'єкт. Всі вони летіли на однаковій відстані з однаковою швидкістю. І це вже не перший раз», «Їх було 50, годину до того були в Німеччині», «Теж у Білій Церкві спостерігав, приблизно 40 хвилин спостерігав, летіли безперервним потоком», - пишуть очевидці.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Чотири штуки приземлилися до мене в город в Миколаєві у 23:45, попили кави, покурили, і інопланетяни полетіли далі», - жартують інші.

Нагадаємо, в Україні з'явилася гаряча лінія з прийому скарг на НЛО.

Раніше Знай.ua повідомляв, ученые-загарбники з Нібіру навели зброю на Землю, названа фатальна дата.

Також Знай.ua писав, труп маленького інопланетянина шокувала науковий світ.