В Олександрівській лікарні Києва, яка спеціалізується на прийомі хворих коронавірусною інфекцією, вже закінчуються ліжко-місця. Про це розповіла головлікар лікарні Людмила Антоненко на своїй Facebook-сторінці.

На її думку, рішення уряду про продовження карантину – правильне рішення. Вона вважає, що лікарняних ліжок на всіх хворих коронавірусом в столиці не вистачить, тому вже зараз готуються резервні місця.

"Станом на 22 квітня в Олександрівській клінічній лікарні м. Києва в інфекційних відділеннях перебуває 88 пацієнтів, з них - 76 з підтвердженим коронавірусом, 80 - з пневмонією, 6 - в реанімації, все на кисневій підтримці", - зазначає лікар, додавши, що у ввіреній їй медустанові місця вже закінчуються.

Скрін, Facebook Людмила Антоненко

«Ми вчасно закрилися на локдаун і саме це вберегло тисячі сімей від трагедії втрати близьких. Видимість того, що темпи захворюваності коронавірусом в Україні не ростуть - це ілюзія. Загроза є, і вона нікуди не зникла», - додає вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, карантин в Україні продовжать глава Моз Степанов пояснив, як зміняться обмеження. Глава Моз Максим Степанов підтвердив інформацію про продовження карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", переносять комарі коронавірус – Комаровський дав українцям однозначну відповідь. Доктор Євген Комаровський традиційно відповів на питання про коронавірус.

Також Знай.uа" писав, з собакою гуляти можна, а з дитиною ні, у МОЗ пояснили найбільш суперечливий заборона. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що парки закрили для відвідування в період карантину.