У Києві правоохоронці Печерського УП ГУНП розшукують неповнолітнього Осєчкова Євгенія Вікторовича. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що хлопець 2003 року народження виглядає на 15-16 років, худорлявої статури. Має коротко стрижене чорне волосся, кругле обличчя та темні очі.

На момент зникнення був одягнутий у чорну військову куртку з капюшоном, такого ж кольору військові брюки та чорні кросівки.

Усіх, хто володіє інформацією щодо можливого місця перебування хлопця, просять зателефонувати на номери гарячої лінії поліції або особисто начальнику сектору ювенальної превенції Печерського управління поліції Володимиру Дем’яненку.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«А чому шукають?! Може, він гнав на Авакова і його доблесна кіберполіція шукає? (А шахраїв через телефон не шукає)...», «Тобто питання, кіберполіція не може за останніми координатами смартфона подивитися, де він? як і в реалі?... а робимо це через ФБ? Навіщо тоді кіберполіція, і чим вона займається? Так простіше?», - цікавляться у коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.