У гуртожитку в місті Вишневому Київської області, де нещодавно зафіксували спалах коронавіруса, відключили комунальні послуги. Про це повідомила волонтер, надає допомогу людям, які опинилися в обсервації, передає телеграм-канал «Pavlovsky nevs».

Відзначається, що в даний час у гуртожитку зафіксовано більше трьох десятків випадків захворювання коронавірусом, при цьому два з них – з летальним результатом. Через небезпеку поширення вірусу мешканцям гуртожитку заборонено виходити на вулицю, тому місцеві волонтери приносять їм їжу та необхідні товари до порога.

Проте деяким сім'ям, які проживають у гуртожитку, відключили електроенергію, опалення та водопостачання. Це було рішення приватних власників будівлі, зазначають волонтери, додаючи, що евакуювати людей з гуртожитку немає можливості – вони на двотижневому карантині.

«Їх вивозити не будуть, у них карантин 14 днів. Приватні власники відключили світло, гарячу воду і опалення. Без опалення три сім'ї, без води і світла - десяток сімей», - уточнила одна з волонтерів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, карантин в Україні продовжать глава Моз Степанов пояснив, як зміняться обмеження. Глава Моз Максим Степанов підтвердив інформацію про продовження карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", переносять комарі коронавірус – Комаровський дав українцям однозначну відповідь. Доктор Євген Комаровський традиційно відповів на питання про коронавірус.

Також Знай.uа" писав, з собакою гуляти можна, а з дитиною ні, у МОЗ пояснили найбільш суперечливий заборона. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що парки закрили для відвідування в період карантину.