Киянам обіцяють маски в аптеках за зниженими цінами. Антимонопольний комітет наполегливо рекомендував аптекам не робити націнку на настільки необхідний товар вища, ніж одна гривня. Про це повідомили в Київському обласному територіальному відділенні АМКУ.

За словами голови регіонального відділення АМКУ, Олексія Хмельницького, представники мереж аптек виправдовуються тим, що безпосередньо залежать від темпів зростання закупівельних цін. Таким чином, пояснюють вони, ціна на маски підвищується через виробників і перекупників.

Скрін, Facebook Олексія Хмельницького

Це створює ситуацію, коли звичайна медична маска, яка раніше коштувала не більше 2-3 гривень, тепер коштує від 12 гривень в аптеці. Хмельницький відзначає, що в даний час стартує «письмовий протокольний опитування виробників та постачальників медичних масок», і обіцяє «зробити висновки» вже незабаром. Він зазначив, що в Києві і області підозрюють існування злочинної змови для збільшення цін на медичні маски, настільки необхідні населенню в умовах пандемії.

Нагадаємо, раніше в Харкові зловили афериста з липовими масками і антисептиками - наживався на страху і пандемії

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові орудують "липові" газовики, як не потрапити на гачок аферистів

Також «Знай.ua» писав, що Харків'янин робив "солодке" пропозиція жінкам і переховувався з грошима, - не пошкодував навіть пенсіонерку