У Києві патрульні поліцейські врятували дівчину, яка хотіла покінчити з собою через проблеми у відносинах.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

У Києві небайдужі перехожі помітили молоду дівчину на мосту Метро, яка кричала і плакала. На місце події вони оперативно викликали наряд поліції.

Прибулі на місце НП поліцейські побачили 18-річну дівчину, яка збиралася стрибнути з мосту і транслювала це у прямому ефірі.

Фото Національної поліції


"За лічені хвилини на місце прибув екіпаж. На перилах мосту справді лежала молода дівчина. Лейтенант поліції Владислав Хизяк і капрал поліції Тетяна Скалацька відреагували миттєво - перехопили її і стягнули на землю", – йдеться у повідомленні.

Фото Національної поліції


Правоохоронці заспокоїли дівчину і дізналися, що вона пішла на такий вчинок через проблеми в любовних відносинах. Поліцейські передали її прибулим медикам "швидкої" для подальшої госпіталізації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.