Мер Києва Віталій Кличко провів черговий онлайн-брифінг, розповівши, які кроки надалі має намір вжити міська влада для ослаблення карантину по коронавирусу. Відповідне відео розміщено на сторінці мера в соцмережі Facebook.

Під час прямого ефіру столичний градоначальник розповів про динаміку поширення коронавіруса в Києві, а також про те, що в місті закрили на карантин ще один монастир.

зокрема, Кличко зазначив, що говорити про послаблення карантину ще дуже рано, так як хвороба не збирається відступати – щодня в столиці фіксуються сотні нових випадків, а кількість вже виявлених випадків інфікування наближається до тисячі.

«Тому я закликаю киян та всіх українців: залишайтеся вдома, бережіть себе і своїх рідних. Ми подолаємо цей виклик, тільки якщо будемо дотримуватися правила", - заявив голова столиці.

Популярні новини зараз
Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Він також додав, що духовенство всіх конфесій погодилося з необхідністю перенести поминальні дні в цьому році на 6 червня. До цього всі столичні кладовища будуть закриті.

Нагадаємо, ДБР повідомило Тетяні Чорновол про підозру у вбивстві

Як повідомляв портал Знай.uа , Тетяна Чорновол махнула через паркан з колючим дротом: в ГБР такого не очікували.

Також Знай.uа писав, Чорновол з Добкіним згадала "молодість"