У місті Кам’янському Дніпропетровської області розшукують чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні двох неповнолітніх дівчаток. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Зазначається, що за фактом скоєння злочину статевого характеру проти неповнолітніх правоохоронцями вже відкрито кримінальне провадження.

Наразі злочинця розшукують понад півсотні оперативних слідчих, а також задіяно всі екіпажі поліції.

За інформацією правоохоронців, зловмисник виглядає на 35-40 років, невисокий (близько 160 сантиметрів зросту), середньої статури.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На момент вчинення протиправних дій був одягнений у брюки кольору світлого "хакі" з простроченою "стрілкою" спереду, пряму довгу куртку болотяного кольору. На голові мав в'язану шапку із прорізями для очей (балаклаву).

У поліції просять негайно повідомляти у разі, якщо буде помічено людину, схожу на розшукуваного ґвалтівника. Крім того, правоохоронці просять населення у жодному разі не намагатися затримати злочинця самотужки, оскільки це може бути небезпечно.

Нагадаємо, раніше Напад і згвалтування: прогулянка дівчата на бердичівському кладовищі перетворилася на фільм жахів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зґвалтував прямо на вулиці: 14-річний підліток жорстоко поглумився над 8-річний школярем

Також «Знай.ua» писав, що Прийшла на день народження і була згвалтована - батькові подруги біс вдарив не тільки в ребро