В останній час на Київщині стали фіксувати величезну кількість підпалів сухої трави через це вогонь часто знищуює лісонасадження.

Про це повідомили в управлінні ДСНС в Києві

Так, стало відомо, що з 13 по 19 квітня в столиці вогнем було охоплено 11,5 гектара лісу. Також відомо, що за останній тиждень на Київщині у лісовій зоні виникло 17 пожеж.

пожежна машина, скріншот з відео
пожежна машина, скріншот з відео


За останній тиждень рятувальники ДСНС на Київщині виїжджали на 172 пожежі. В результаті цього пожежники врятували з вогню 5 чоловік.

Пожежа в Чорнобильській зоні, фото: ДСНС
Пожежа в Чорнобильській зоні, фото: ДСНС


Працівники ДСНС звертаються до киян, і просять більш відповідально ставиться до вогню і не випалювати суху траву. Також не варто без нагляду залишати багаття, адже згодом вогонь може перекинутися на ліс або житлові будівлі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові чоловік підірвав себе у подвір'ї лікарні, що відомо про трагедію.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві банда підривників розбагатіла за секунди, ПриватБанк "гойднуло".

Також Знай. ua писав, що у Києві палає закритий на карантин ресторан - чорний дим валить з усіх щілин, дах ось-ось завалиться.